
حسن مطلع: « سرود مانند هوای تازه و بهاری در جامعه نفوذ میکند، … فرض کنید اگر ما یک سرود مناسبی مناسب با وضع زمان داشته باشیم که این را جوان ها در اردوها بخوانند، مثلاً یک مشت جوان در کوهنوردی که میروند با همدیگر بخوانند؛ در اجتماعاتی که هست بخوانند؛ … اینها خیلی چیزهای مهمی است، این ها تکرار معارف و گسترش دادن معارفی است که ما احتیاج به گسترش آنها داریم. سرود این کار را میکند و زود هم اثر میگذارد. فرهنگ سازی میکند» (مقام معظم رهبری دیدار با شاعران ۹۵/۳/۳۱)
باز هم آقا در روح و روان ما امید را جاری ساختند، مثل هر باری که از بچه حزب اللهی ها حمایت می کنند و ما از حرکت های کوچک خودجوش مان ـ خواسته و ناخواسته ـ دچار غرور می شویم که در جنگ نرم سرباز این آقا هستیم.
سال ۹۳، ۳۱۳نفر از جوانان جهادگر در طبس دور هم جمع شدند که شاید اوضاع حرکت های جهادی سر و سامان بگیرد، بعد از چند بار دست بالا بردن اجازه داده شد که خانم ها هم مطالبی را طرح کنند و سردار نقدی آماده شنیدن، اشاره به بیانات حضرت آقا کردم: همانطور که اقتصاد مقاومتی فرموده حضرت آقاست، مدیریت جهادی هم از بیانات ایشان است و همینطور فرهنگ، در این زمینهها چه کار قابل عرضه ای انجام شده است؟ دو سال پیش که ما [گروه جهادی سفیران] برای سازندگی طرح آوردیم مسئول سازندگی وقت به ما گفتند «یک طرح عمرانی بنویسید و در کنارش کار فرهنگی!» اما به نظر ما اصالت با کار فرهنگی است و کارهای عمرانی وسیله هستند … و بعد سردار در پاسخ گفتند «مگر برای یک روستا چقدر می شود همایش برگزار کرد؟!» …. و دیگر میکروفن را به سرعت از ما گرفته بودند که بگوییم کار جهادی فقط در روستا نیست و کار فرهنگی اصلا همایش نیست و این درست زمانی بود که ما از شیرینی برگزاری چهارمین جشنواره فرهنگی- هنری شهر ۳۶میلیونی (مسابقات سرود، تئاتر و تواشیح) در خرمشهر لذت میبردیم…
قدر خیلی چیزها را فقط آقا می داند.
از سال ۸۹ با بچه های خرمشهر انس گرفتیم و کمر همت بستیم تا حرکت فرهنگی درست در قطعه ای از بهشت –خرمشهر– انجام بدهیم، جشنواره شهر ۳۶میلیونی (مسابقات سرود و تئاتر) یکی از طرح های انجام شدهی گروه جهادی است که نتیجه آن نشر معارفی است که با برگزاری هزار همایش هم شدنی نبود.
بعد از اردوی زیارتی مشهد که فروردین۹۰ برای دانش آموزان خرمشهری برگزار شد، دانش آموزان و مربیان جهادی در دورهمی هایشان سرودی دلانگیز زمزمه میکنند که یادآور بانوی دمشق حضرت زینب (س) و انتظار فرج است، سرودی که در حرم امام رضا و از عنایت خودش روزی ما شد؛ و دانش آموزان در همان چهارمین جشنواره با ذوقی فراوان و خارج از برنامه های پیش بینی شده برای ما بازخوانیش کردند:
ما عیدی میخوایم/کم نه آقا خیلی میخوایم/ مجنون صفتیم/ ما خود مهدی رو میخوایم
امشب شب عشقه/تولد یاس دمشقه/از کوی حسین و اباالفضل/ دلها روونه دمشقه
عیدی ماها/یاری مهدی طاها/ اونو میگیریم/ از دست آقامون رضا
آقا تو ببین/ از راه دوری اومدیم/ عشقت رو بده/ که بهتر از این بشویم
از مهدی به دوریم/ منتظر روز ظهوریم/ برای یاری آقامون/ دخترای خوبی میمونیم
حسن ختام: قزوه بعد از استاد مجاهدی، نام استاد اخلاقی را برد و اشاره ای به مراسم گرامیداشت ایشان کرد. آقا گفتند: «من اتفاقا خوشحال شدم وقتی فهمیدم برای آقای اخلاقی گرامیداشت برگزار کردند. از دوجهت: اول اینکه شایسته گرامیداشت هستند و در ثانی به خاطر اینکه فهمیدم به غیر من هم کسانی هستند که قدر ایشان را می دانند. چون فکرمی کردم #فقط_من قدر ایشان را می دانم.» (همان)
✍? معصومه پاپی نژاد